Onze leuze: "De wereld benaderen met kwaliteit, toewijding en resultaat"


Kwaliteit

Voor de installaties van gestructureerde bekabelingssystemen tracht Connectivity Solutions zoveel mogelijk te werken met producten van marktleiders en gerenommeerde systemen. Hierdoor is het mogelijk goede kwaliteit na te streven. Kwaliteit is de hoeksteen van onze firma en dit wordt nogmaals bevestigd door de mogelijkheid tot afleveren van certificaten.

Toewijding

Door de goede contacten met onze fabrikanten en leveranciers zijn wij sterk gefocuseerd op nieuwe ontwikkelingen en technologieën in de datacommunicatie industrie. Een voorbeeld hiervan is de kennis en de mogelijkheid om draadloze netwerken te installeren, een VPN link op te zetten of PtP communicatie te realiseren. Connectivity Solutions is dus ideaal geplaatst om 'up-to-date' diensten en installaties van datacommunicatie in lokale netwerken aan te bieden.

Resultaat

Met onze knowhow en ervaring leveren wij steeds het beste resultaat op tijd voor u en uw firma. Of u nu een certificaat op een gestructureerd bekabelingssysteem, een test of upgrade van uw bestaand netwerk, of een volledige inrichting van uw computer room wenst, Connectivity Solutions biedt de beste oplossing. Het beoogd resultaat is steeds een netwerk met de hoogst mogelijke performantie.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons