WIFI anno 2019 meer noodzaak dan luxe | Don Boscocollege Hechtel

don bosco, hechtel, project, in de kijker, wifi, installatie

Ondertussen zijn we allemaal een snelle, draadloze verbinding gewoon. Een sterke wifi-verbinding is nog moeilijk weg te denken uit de huidige maatschappij. We zijn bijna verplicht om altijd en overal verbonden te zijn. Zelfs om de resultaten van de examens te bekijken vallen we terug op het internet, of de Smartschool app. 

Een aantal jaren geleden deed het Don Bosco College uit Hechtel beroep op Connectivity Solutions om de school te voorzien van wifi en een stabiele internetverbinding. We installeerden namelijk 10 switches die over 10 gigabit met elkaar verbonden zijn. Dankzij de hoge snelheid en de 30 access points, verdeeld over verschillende gebouwen, geniet iedereen in het Don Bosco College van wifi. Zo kunnen er 600 personen tegelijk verbonden zijn met het netwerk. Daarnaast installeerden we ook 250 bedrade verbindingen. 

De tijden waarin wifi enkel en alleen een luxeproduct was zijn al lang voorbij. Door de veelzijdigheid en ontelbare toepassingen is wifi echt een must geworden. Wij zijn alvast blij dat we hiermee het studie- en leerproces van de leerlingen hebben kunnen vergemakkelijken. Niets zo frustrerend als een trage internetverbinding wanneer je bijna klaar bent met je laatste project! Daarnaast kunnen de leerlingen tijdens de pauze naar hartelust hun social media checken.

Is jouw bedrijf ook op zoek naar een stabiele en betrouwbare internetverbinding? Contacteer ons, wij helpen u graag verder!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons