Over Ons

Over Ons

Business Communications Systems Integrator

Sinds de oprichting in februari 1996 is Connectivity Solutions bvba een erkende trendsetter in het installeren en het ondersteunen van tele- en datacommunicatie netwerk infrastructuren.

Aan de Genkerbaan 69 te Munsterbilzen tussen 2 autosnelwegen nl. E314 en E313, is Connectivity Solutions gunstig gelegen om snel interventies uit te voeren zowel nationaal als internationaal.

“Onze ervaring en knowhow is uniek en wij willen deze dan ook graag ter uwer beschikking stellen. Wenst u een netwerk te installeren, laat door Connectivity Solutions een technisch dossier samenstellen waarmee aanbiedingen kunnen worden opgesteld.”

Netwerk Adviseurs

Eveneens kunt u bij ons terecht voor het opzoeken van bottlenecks en performantie problemen in uw bestaand netwerk waarbij wij een analyse maken om de nodige oplossingen te kunnen voorstellen.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw datanetwerk?

Overall Project Management Services

Project Scheduling, Site Preparation, Resource Scheduling, Documentation, Project Mangement, Testing & Certification. Dit kunt u aan Connectivity Solutions over laten.

Implementatie

Connectivity Solutions kan steeds verschillende oplossingen voorstellen. Voorbeelden hiervan zijn gestructureerde bekabeling systemen, glasvezel connecties, IP-camera's en draadloze netwerken. Voor het plaatsen van optische vezel maken we gebruik van verschillende technologien zoals o.a. Fusion Splicing en Mechanical Splicing.

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?