Connectivity Solutions: jouw partner voor snelle en betrouwbare internetverbindingen


Als bedrijf is het van cruciaal belang om een snelle en betrouwbare internetverbinding te hebben. Of je nu werkt in de cloud, frequent videoconferenties houdt of gewoon snel toegang nodig hebt tot het internet, Connectivity Solutions is jouw partner voor al jouw netwerkbehoeften.

Ons bedrijf is sinds 1996 de erkende trendsetter in datacommunicatie netwerkinfrastructuren. Wij hebben unieke ervaring en knowhow verzameld over de jaren, waardoor wij onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden voor het installeren en ondersteunen van netwerken.

Onze dienstverlening omvat onder andere het installeren van netwerken, advies geven over bottlenecks en prestatieproblemen in bestaande netwerken, project management, off-site monitoring, documentatie, testen en certificering.

Bij Connectivity Solutions staat de behoefte van de klant altijd centraal. Wij helpen jou bij het ontwerpen, plannen en installeren van het perfecte netwerk op maat van jouw bedrijfsbehoeften. Wij bieden verschillende oplossingen voor het installeren van netwerken, waaronder gestructureerde bekabelingssystemen, glasvezelconnecties, dataswitches, draadloze netwerken, routers en IP-camera's.

Onze bekabelingssystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt voor de behoeften van jouw bedrijf, zodat we kunnen zorgen voor betrouwbare en snelle verbindingen tussen alle apparaten en systemen op jouw netwerk. Daarnaast bieden wij snelle draadloze dataverbindingen voor bedrijven, glasvezelverbindingen voor grote afstanden en switches en gateways voor jouw (thuis)netwerk voor datacommunicatie.

Wij begrijpen dat snelheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn voor bedrijven en daarom hebben wij een gespecialiseerd team klaarstaan om jou te helpen bij het realiseren van professionele netwerken. Wij bieden op maat gemaakte netwerkoplossingen en connectiviteit voor bedrijven van elke omvang.

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via +32 89 62 17 75 of stuur een e-mail naar info@connectivitysolutions.be. Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt of meer informatie wenst over onze diensten. Bekijk ook zeker onze website voor recente wijzigingen in onze openingsuren of voor meer informatie over ons bedrijf.

Contact

Connectivity Solutions Genkerbaan 69, 3740 Bilzen, Belgiƫ Telefoonnummer: +32 89 62 17 75 E-mailadres: info@connectivitysolutions.be BTW-nummer: BE0457 334 214

Onze openingsuren zijn als volgt:

  • Maandag: 09:00 - 17:30u
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30u
  • Woensdag: 09:00 - 17:30u
  • Donderdag: 09:00 - 17:30u
  • Vrijdag: 09:00 - 15:30u
  • Zaterdag: Enkel op afspraak
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen: Gesloten

 

Contact ons | Connectivity Solutions

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons